Voor langere tijd pijn ervaren... of het nu te behandelen is of niet, het brengt lichamelijke of geestelijke spanningen met zich mee die van invloed zijn op jezelf en zelfs je omgeving.

Al sinds de oudheid gebruiken mensen 'zingen' om andere mensen of kinderen te sussen bij pijn, het is de meest natuurlijke vorm van pijnbestrijding en een heel sterk middel dat je gewoon zelf kan toepassen. Door te zingen komen stoffen en hormonen vrij in je lichaam waardoor chronische pijn draaglijker kan worden.

Samen met jou zoek ik naar wat voor jou het beste werkt, of dat nu in het ziekenhuis is, bij jou in de living of heerlijk buiten in de natuur.

Ontwerp zonder titel(6).png
Concrete aanpak

SoSing! zingt voor jou: de light-versie is dat ik voor je zing, niet zomaar een nummer maar op zo'n manier dat jouw lichaam hierop reageert. Hoe vaker je dit doet, hoe sneller je lijf zal reageren.

SoSing! zingt samen met jou: je lichaam reageert nog beter wanneer je met mij meezingt. Het zingen staat dan veel korter bij jouw lichaam en je pijn. Hoe vaker je dit doet, hoe sneller je lijf telkens reageert.

SoSing! begeleidt jou in jouw zingen: nog sterker dan voor jou zingen of samen met je zingen, is wanneer ik jou begeleid in jouw zingen. We kiezen hetgeen dat jou het meeste ligt, wat jij ziet zitten. Hoe vaker je dit doet, hoe sneller je lijf telkens reageert.