top of page

Ik ben Sofie,

 

also known as mama, partner, zus, dochter, vrijwilliger, vriendin, zaakvoerster van SoSing! … maar vooral Sofie.

Zingen is mijn passie numero uno. Wanneer ik afscheid neem van iemand of van een belangrijk moment in mijn leven, op een podium sta of gewoon onder de douche, ...  zingen doet het steeds voor mij.

Maar daarnaast krijg ik ook veel energie van andere dingen waar ik creatief mijn handen voor uit de mouwen kan steken.

Mijn zintuigen worden helemaal wakker van thee in de ochtend, en ik spring graag uit mijn bed voor een mooie zonsopgang of een lekker ontbijtje. Hoewel mooie muziek me erg kan ontroeren, heb ik ook een zwak voor stilte om me heen. Daar staat tegenover dat ik als een echt duracelkonijn uit de hoek kan komen en me vastbijt in elk project waar ik aan begin.

Ik ben zot van mensen in allerlei vormen, maten en kleuren en doe niets liever dan iedereen en alles om me heen doen groeien. Altijd ben ik op zoek naar verbeteringen en bruis in het leven.

Al meer dan 25 jaar begeleid ik mensen met zingen en groeien binnen allerlei projecten en trajecten. En telkens weer is me overduidelijk dat zingen een speciale werking heeft op ons lijf en brein.

Zingen is noodzakelijk, daar ben ik van overtuigd. Met SoSing! trek ik jou mee in mijn passie en laat ik je proeven van de kracht van zingen.

Zing je mee?

about sosing.png
bottom of page