top of page
Ontwerp zonder titel(5).png

Afscheid nemen van een dierbare, je job, een fase in je leven, je huisdier, een vriendschap, een lange ziekte, je woonplek, een klasgenoot, …

dat is vooral niet gemakkelijk.

Zingen wordt al jarenlang, doorheen generaties en over grenzen heen, ingezet op belangrijke momenten in het leven. Door te zingen kunnen gevoelens een uitweg vinden want muziek is onlosmakelijk verbonden met je emoties.

Ik ga samen met jou aan de slag om deze gevoelens een plek te geven. Op een speciaal moment en locatie of gewoon bij jou in de keuken, individueel of in groep. Dit doe ik door samen met jou te zoeken wat je precies nodig hebt en welke muziek voor jouw situatie geschikt is.

Concrete aanpak

SoSing! is er voor mensen die voor een afscheid staan. We zingen samen, of ik zing, op een geschikt moment en locatie van jouw keuze. Nummers die jij graag wil horen of meezingen of een nummer dat ik op maat maak. (Dit kan individueel of in groep)

SoSing! zingt ook op een bijzonder moment of afscheidsceremonie, alleen of samen met jou. Een nummer dat jij kiest of een nummer dat ik voor iemand persoonlijk schrijf. (Dit kan individueel of in groep)

bottom of page